Siguroni Pronën tuaj në Insig !

INSIG i Madh dhe i Sigurt !

Apliko

Siguroni familjen tuaj !

Apliko

Siguroni makinën tuaj !

Apliko

Sigurimi i Pasurisë

Fatkeqësitë nuk parashikohen, por ne mund të marrim masa të mbrohemi. Sigurimi i banesës, pronës, biznesit në INSIG janë zgjidhja më e mirë që mund të bëni.

Sigurimi i Makinës

Sigurimi i makinave ju mbron nga humbjet financiare ne rast aksidenti. Me Sigurimin e Detyrueshem ndaj paleve te treta, pergjegjesia ne rast aksidenti eshte e Insig dhe jo me juaja.

Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim

Kudo qe te shkoni me pushime, eshte mire qe te jeni te qete ne lidhje me sigurine tuaj. INSIG jua ofron kete qetesine me ane te Sigurimit te Shendetit ne Udhetim.

Sigurimi i Pergjegjesise

Me ane te sigurimit te pergjegjesise, pergjegjesia per shkak te pakujdesise apo neglizhences suaj, nga Ju kalon tek INSIG

Raporto Dëme

Verifiko Police

Verifiko policën tënde të sigurimit.

Evente

Rreth Nesh

Punojësit në INSIG me profesionalizëm do ju japin zgjidhje kërkesave tuaja. Ejani në INSIG!

  • Çmime konkuruese;
  • 24/7 Suport;
  • Punojës të përkushtuar;
  • Përkushtim maksimal ndaj klientëve.
Klient
Produkte
Vite Eksperience
Agjente

Evente

Dita e karrierës

Dita e karrierës

Albania Open

Albania Open

Cfare thone Klientet tane

RISIGURUESIT