Rreth Nesh

Perse te Na Zgjidhni

 • Misioni Jone

  Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine per makinen, shtepine, biznesin dhe pronen tuaj, Ne kemi aftesine, fuqine dhe menyren per t’ju ndihmuar.

 • Support 24/7

  Stafi jone eshte i dedikuar per zgjidhjen e cdo problemi.

 • Perkushtimi Jone

  Ne jemi krenare qe u ofrojme klienteve nje game te gjere produktesh sigurimi dhe cmime konkuruese.

529064
Kliente
23
Produkte Sigurimi
30
Vite Experience
196
Agjente

Perse te na besoni

INSIG ju mundeson ju dhe familjes tuaj, sigurim cilesor per nevojat tuaja personale, te biznesit dhe financiare. Agjentet tane profesioniste jane te afte t’ju gjejne sigurim te besueshem dhe te perballueshem per makinen, pronen, biznesin.

Fokusi i INSIG eshte ofrimi i sherbimeve me te mira per klientet tane.

 • Sigurime Motorrike

 • Sigurim Prone

 • Shendeti ne Udhetim

 • Sigurime Inxhinierike

Deget Insig sha

Dega Tirana 1

Bulevardi Bajram Curri, Pallatet Agimi
Kontakt:
Hersin Cipi
hcipi@insig.com.al
+355692135982

Dega Tirana 2

Teodor Keko, Përballë Karburant Kastrati
Kontakt:
Antuan Beleraj
abeleraj@insig.com.al
+355693163393

Dega Tirana

Rruga e Kavajës, Nr.116 (Ish Volkswagen)
Kontakt:
Erion Zhobro
degatirane@insig.com.al
+355692026478

Dega Durres

Lagjia Nr.4, Rruga “Egnatia” P.O Box 2000
Kontakt:
Shkelqim Arifi
degadurres@insig.com.al
+355696025620

Dega Fier

Lagjia 29 Nentori, Rruga Kastriot Muca
Kontakt:
Gazmend Halimi
degafier@insig.com.al
+355693055331

Dega Diber

Rruga Nazmi Rushiti
Kontakt:
Fasli Kica
degadiber@insig.com.al
+355697087384

Dega Pogradec

Bulevardi Reshit Collaku, Lagjia 2
Kontakt:
Taulant Bregu
degapogradec@insig.com.al
+355696112222

Dega Lezhe

Lagjia Beselidhja, Rruga Kosova 134/1
Kontakt:
Loreta Koleci
degalezhe@insig.com.al
+355692097995

Dega Vlore

Bulevardi Vlore - Skele 458
Kontakt:
Ilir Xhuveli
degavlore@insig.com.al
+355672664665

Dega Sarande

Lagjia 1 perballe Albtelecom
Kontakt:
Armand Lame
degasarande@insig.com.al
+355696009401

Dega Gjirokaster

Rruga Nacionale Kakavije
Kontakt:
Aurora Beci
degagjirokaster@insig.com.al
+355695241236

Dega Korce

Rruga 28 Nentori Lagjia 7
Kontakt:
Leonard Dinkollari
degakorce@insig.com.al
+355695387823

Dega Lushnje

Lagjia Skender Libohova

Kontakt:
Luiza Prifti
degalushnje@insig.com.al
+355692098448

Dega Berat

Lagjia 10 Korriku, Rruga Antipatrea
Kontakt:
Gezim Tabaku
degaberat@insig.com.al
+355696518788

Dega Elbasan

Lagjia Beqir Dardha 41

Kontakt:
Maliq Maliqi
degaelbasan@insig.com.al
+355693680556

Dega Lac

Bulevardi Kryesor
Kontakt:
Nuredin Shiqeruka
degalac@insig.com.al
+355692098469

Dega Kavaje

Lagjia 6, Rruga Indrit Cara
Kontakt:
Kito Mihani
degakavaje@insig.com.al
+355692098252

Dega Shkoder


Kontakt:
Bilbil Beqiri
degashkoder@insig.com.al
+355692820104