Besoni ne politikat tona te sigurimeve

Mund t'ju sigurojme nga ç'do lloj rreziku

Apliko Tani

Formulari i Aksidentit

Shkarko

Prenotoni policen tuaj

Mund te aplikoni per sigurim me vetem dy klikime!

Apliko Tani
Sigurimi i Prones

Fatkeqësitë nuk parashikohen, por ne mund të marrim masa të mbrohemi. Sigurimi i banesës, pronës dhe biznesit në INSIG janë zgjidhja më e mirë që mund të bëni.

Lexo me shume
Shendeti ne Udhetim

Kudo qe te shkoni me pushime, eshte mire qe te jeni te qete ne lidhje me sigurine tuaj. INSIG jua ofron kete qetesi me ane te Sigurimit te Shendetit ne Udhetim.

Lexo me shume
Sigurimi i Shendetit

Nese doni te krijoni siguri per ata qe kane rendesi per ju, Sigurimi i shendetit prane INSIG sha, eshte vendi i duhur per te filluar.

Lexo me shume
Sigurimi i Mjetit Motorrik

Sigurimi i makinave ju mbron nga humbjet financiare ne rast aksidenti. Me Sigurimin e Detyrueshem ndaj paleve te treta, pergjegjesia ne rast aksidenti eshte e Insig dhe jo e juaja.

Lexo me shume
Kerko Produkt

Besoni ne experiencen dhe profesionalitetin tone.

Kujdesi Klientit

Mbeshtetuni te sherbimi jone per produktet me te mira ne treg.

Informacion Deme

Keni pyetje per plotesimin e demit? Ketu do te gjeni informacionin e duhur per plotesimin e kerkeses dhe dokumentet e duhura.

529064
Kliente
23
Produkte sigurimi
30
Vite Eksperience
250+
Agjente

Partneret tane