RRETH NESH

Pse INSIG

  • Misioni

    Ne nje bote te mbushur me te papritura, jeta nuk eshte gjithmone pa probleme. Ja perse, INSIG ka krijuar nje strategji ne planin e sigurimeve. Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine per makinen, shtepine, biznesin dhe pronen tuaj, Ne kemi aftesine, fuqine dhe menyren per t’ju ndihmuar.

  • 24/7 Suport

    Per cdo shqetesim, paqartesi ose dhe thjesht informacion mbi sigurimet, mjafton te ngrini telefonin dhe cdo specialist i INSIG-ut do te jete i gatshem t’ju ndihmoje.

  • Angazhimi Jone

    Ne jemi krenare qe u ofrojme klienteve nje game te gjere produktesh sigurimi dhe cmime konkuruese.

Klient
Produkte
Vite Eksperienc
Agjent

Ju mund te besoni te INSIG

INSIG ju mundeson ju dhe familjes tuaj sigurim cilesor per nevojat tuaja personale, te biznesit dhe financiare. Agjentet tane profesionist jane te afte t’ju gjejne sigurim te besueshem dhe te perballueshem per makinen, pronen, biznesin.

Fokusi i INSIG eshte ofrimi i sherbimeve me te mira per klientet tane.

Sigurime Motorike 70%
Sigurime Prone 54%
Sigurime Shendeti ne Udhetim 87%
Sigurime Inxhinierike 90%

Cfare thone klientet tane