PRODUKTE

INSIG I MADH DHE I SIGURT

Ne nje bote te mbushur me te papritura, jeta nuk eshte gjithmone pa probleme. Ja perse, INSIG ka krijuar nje strategji ne planin e sigurimeve. Nese ju kerkoni mbrojtjen dhe sigurine per makinen, shtepine, biznesin dhe pronen tuaj, Ne kemi aftesine, fuqine dhe menyren per t’ju ndihmuar.

Produktet Tona

Cdo sigurim eshte krijuar qe te ofroje mbulim te plote dhe cmime fleksibile, ku do te gjeni dhe suport per demet 24/7.

Motorrike

Sigurimi i makinave ju mbron nga humbjet financiare ne rast aksidenti. Me ane te sigurimit jeta juaj do te behet me pak e komplikuar pasi pergjegjesite ne rast aksidenti do te jene te INSIG-ut.

Pasurise

Elementet e padeshirueshem te natyres termeti, zjarri, permbytja etj, por edhe ato njerezore si vjedhja, eksplozioni etj, ndodhin pa paralajmeruar. Natyrisht askush s’mund ti ndaloje dot, por gjithkush me nje plan dhe pergatitje tekujdesshme ne bashkepuninim me INSIG-un, mund te krijoje nje mbrojtje financiare per shtepine dhe familjen e tij.

Inxhinierike

Nese biznesi juaj eshte ne rruge te nbare, lejoni INSIG-un ta mbroje ate. Ju punoni mjaft, Ne ju largojme problemet !

Shendeti ne Udhetim

Nëse papritur ju ndodh një aksident, dëmtimi juaj do të jetë jovetem shendetesor por edhe financiar. Per t’jua lehtësuar këtë situate, INSIG ju ofron kete sigurim për të mbuluar shpenzimet e trajtimit mjeksor.

Mjete Monetare

INSIG ofron sigurime te vecanta per aktivitetet Bankare, te cilat ofrojne mbulim per nje game rreziqesh, te cilat mund te demtojne aktivitetin Bankar.